Zoom in op... Holiday Joy

Iedere maand zetten we één olie in de spotlights om haar bijzondere eigenschappen. Deze maand is dat doTERRA Holiday Joy, oftewel: de geur van kerst in een flesje!


Siberische spar, douglasspar, kruidnagel, kaneel, vanille,... Het zijn maar enkele van de ingrediënten die Holiday Joy haar warme & zoete aroma geven. Het is een ideale mix om een huiskamer te creëren die gastvrijheid uitstraalt en waar je gezellig samen kan zijn. 


Het is nog even afwachten of de winkels voor Kerst nog hun deuren mogen openen, maar als dat mag kan je een paar druppels Holiday Joy op je jas of sjaal aanbrengen om energiek te blijven tijdens het feestdagshoppen. Met een paar druppels Holiday Joy in een spuitfles kan je kerstbomen en adventskransen naast de kerstlook nu ook de kerstgeur geven. 


Of… Zet je kerstboodschap kracht bij door een druppeltje van deze olie op je kerstkaarten te druppelen. In onze webshop vind je pakketjes prachtige kerstkaarten in combinatie met een flesje Holiday Joy. Want deze kerstperiode wensen we jou en iedereen die je lief is  S e l a h !
Vorige post Volgende post

0 commentaar

Laat je commentaar achter