Zoom in op... On Guard

Iedere maand zetten we één olie in de spotlights om haar bijzondere eigenschappen. Deze maand is dat On Guard, één van de populairste oliën uit het gamma van doTERRA. 


Goed om te weten is dat On Guard niet één olie is, maar een blend (mengeling) van o.a. sinaasappel, kaneel en kruidnagel. Ze richt zich om het ondersteunen van je immuunsysteem en verhogen van je weerstand. Door één of twee druppels door je water te mengen geniet je al van de beschermende eigenschappen van On Guard. Een snack voor de kinderen? Snij een appel in schijfjes en laat ze weken in wat water met één druppeltje On Guard, een gezonde én versterkende snack voor tijdens de speeltijd! 


Door de beschermende eigenschappen is On Guard ook ideaal om te gebruiken in je verzorgingsproducten. Zo is er een On Guard tandpasta waar geen fluor in verwerkt zit. Ideaal voor jezelf, maar ook 100% veilig voor kinderen. Daarnaast is er handzeep die je in de keuken of badkamer kan gebruiken voor schone én heerlijk zachte handen. 


De On Guard pastilles zijn niet alleen een lekker en versterkend snoepje, door de unieke samenstelling kunnen ze je ook helpen als je wil stoppen met roken. Wissel de pastilles dan af met het extra vaak poetsen van je tanden met On Guard tandpasta. 


Wil je graag kennismaken met de rijke toepassingen van On Guard? Bestel dan tijdelijk het On Guard Herfstpakket in onze webshop en geniet van een mooie korting. Stay safe! Vorige post Volgende post

0 commentaar

Laat je commentaar achter